Haberler

Terasın Tadını Çıkarabilirsiniz. Anemon Otelleri, Anemon Kent Karabük Otel İle Otel Zincirini Ve Yatırımlarını Büyütüyor

Terasın Tadını Çıkarabilirsiniz.  Anemon Otelleri, Anemon Kent Karabük Otel İle Otel Zincirini Ve Yatırımlarını Büyütüyor

Karabük, Türkiye

Türkiye'nin en yaygın yerli ve milli otel zinciri olan Anemon Otelleri, ülkenin dört bir yanına yayılan ağını büyütmeye devam ediyor. Türkiye'de 18 şehirde toplam 24 otelle faaliyet gösteren Anemon Otelleri, "Türkiye'de Doğduk, Türkiye'de Büyüyoruz" sloganı ekseninde yatırımlarını Karabük ile sürdürüyor.

Anemon’un 19. Şehri Karabük Oluyor

100 odalı kapasitesiyle Anemon Otelleri’nin 25. oteli olacak Anemon Kent Karabük Otel, şık odaları ve spa merkezi ile konuklarına konforlu bir deneyim sunacak. Anemon Karabük, aynı zamanda modern etkinlik alanları ile şehirde gerçekleşecek toplantı, kongre, seminer ve resepsiyonlara da ev sahipliği yapacak.

Karadeniz’de Yeni Durak

Anemon Grand Ordu, Anemon Kent Samsun ve Anemon Kent Trabzon olmak üzere Karadeniz bölgesinde üç oteliyle faaliyet gösteren Anemon markası, otel zincirini büyütmeye Batı Karadeniz bölgesinin köklü şehri Karabük ile devam ediyor.

Karabük’ün Potansiyeli Keşfedilmeye Hazır

Türkiye'nin ilk entegre demir-çelik tesisinin kurulduğu şehir olan Karabük, maden kömürü havzasına ve sahile yakınlığı, demiryolu güzergahında bulunuşu ve stratejik uygunluğu ile iş dünyasının da yeni odak noktası olmaya aday. Şehrin iş hayatına konfor getirecek olan Anemon Karabük, aynı zamanda bölgenin turistik merkezlerini ziyaret etmek isteyen seyahat tutkunlarını da Anemon misafirperverliği ile ağırlayacak.

Hem Doğa Hem Tarih Turizmi

 Safranbolu evleri, Yörük Köyü, Tokatlı Kanyonu, Hıdırlık Tepesi, Bulak Mağarası, Karabük ve Yenice Kent Ormanları, Baklabostan Tabiat Parkı gibi doğal ve tarihi güzellikleri barındıran Karabük, yurtiçi tatil rotaları için kendine has bir alternatif oluşturuyor.