Haberler

Lokanta Miniature İle Geçmişten Geleceğe…

Lokanta Miniature İle Geçmişten Geleceğe…

Lokanta Miniature İle Geçmişten Geleceğe…

Lokanta Miniature İle Geçmişten Geleceğe…

Lokanta Miniature kurulduğu günden bugüne Türk mutfağının doyumsuz ve eşsiz lezzetlerini misafirleriyle buluşturuyor.Anadolu’nun zengin mutfak kültürüne sahip çıkıyor.

Zengin Anadolu Mutfağını geleceğe taşımak sloganı ile yola çıkan Lokanta Miniature restoranları, şeflerin modern yorumları ile özlenen yemekleri misafirlerine sunuyor.
Lokanta Miniature restoranlarının executive şefi Hüseyin Şirin'in bu yaz menüsündeki asıl amacı Kadim Anadolu yemeklerini modern dokunuşlar ile keyifli bir lezzet şöleninde misafirlerine sunmak ve menülerinde yer alan Anadolu mutfağının geleneksel lezzetlerini, aslına sadık kalarak Lokanta Miniature’ün modern yorumu ile birleştirmek.

Anemon Otelleri Yiyecek & İçecek Direktörü Taylan Sargın da, Lokanta Miniature restoranları olarak ,Anadolu mutfağının bir adım ötesine geçip ,Anadolu’nun unutulmaya yüz tutmuş kadim yemeklerini bulmak ve de misafirlerimiz ile buluşturmak istedik.Yerli Otel Zinciri olarak bu yıl yaz menümüzde kültürel miraslarımızdan en önemlilerinden biri olan gastronomiye sahip çıkmak için “Kadim Anadolu Yemekleri” ne yer verdik, şeklinde konuştu.

Otelcilik alanında 35 yıla yaklaşan tecrübesiyle Türkiye’nin en köklü, yerli otel zincirleri arasında en üst sıralarda yer alan Anemon Otelleri, Türk mutfağının köklerinden ilham alarak kurduğu Lokanta Miniature'de Anadolu mutfak kültürünün özgün tatlarını mevsimsel ve yöresel ürünler ile harmanlıyor.

Lokanta Miniature Restoranlarını; Adana, Bursa, Çiğli, Denizli, Ege, Eskişehir, İskenderun, İzmir, Karabük, Malatya ve Mersin Anemon Otelleri’nde deneyimleyebilirsiniz.